Спражнє місиво! Тріумф ЗСУ – розірвали всіх: пачки 200-х, Кремль в траурі! Окупанти на межі, переможемо!

Військово-морські сили Збройних сил України у Facebook розповіли про втрати загарбників за останній тиждень.

Українські морські піхотинці упродовж минулого тижня ліквідували сотні російських загарбників, а також, зокрема, багато ворожої техніки й зброї.

Ліквідовані 278 супротивників, вісім ворожих танків, 14 бойових броньованих машин, 13 одиниць автомобільної техніки, два міномети та 14 артилерійських систем.

Крім того, знищено дві одиниці спеціальної техніки супротивника, один засіб протиповітряної оборони, дві крилаті ракети та одне сховище з боєприпасами.

Також напередодні вночі морські піхотинці показали відео, де знищують ворожі позиції.

На кадрах видно, як окупанти малими групами вночі, думаючи, що їх ніхто не бачить, намагалися просунутися вглиб української території. Попри темний час доби українські захисники помітили рух росіян, дали їм трохи згуртуватися і поцілили у вороже скупчення. Також є кадри, коли до окупантів “прилітає” просто в окопи.

 “У вічний сон жахів морські піхотинці проводжають російських солдатів на українській Донеччині. Нічне “сафарі” на окупантів спільними зусиллями 503 окремого батальйону морської піхоти та 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського”, – йдеться у повідомленні.

Однак слід зазначити, що ворог не має успіху на фронті та зазнає величезних втрат. Повідомляємо, що загальні втрати росіян в Україні становлять приблизно 141260 окупантів. Крім того, ліквідовано багато різної ворожої техніки та озброєння.

Багато експертів вважають, що новий великий наступ уже почався, однак з такими успіхами, російська федерація дуже скоро капітулює, адже ЗСУ гідно боронить і відвойовує цілісність нашої держави. це ми можемо бачити по загальних бойових втратах росії.