Стали відомі приголомшливі подробиці загибелі легендарного футболіста через побиття

За деякими даними, Віктор Чанов помер після жорстокого побиття, передає Корупція.Інфо

Поліція Київської області перевіряє інформацію щодо факту побиття легендарного воротаря київського "Динамо" Віктора Чанова, який вчора, 8 лютого помер в лікарні.

Популярне: Аж кров у жилах застигає: 3-річна дівчинка задусила новонародженого братика, ведеться розслідування

З'явилася інформація, що біля столиці машину спортсмена зупинили невідомі і його жорстоко побили, від чого він помер в медустанові. Як стало відомо, Чанова привезли до Києва в лікарню швидкої допомоги на вул. Братиславській 21 січня, з його дачі в Київській області.

"Заяв в поліцію Київської області про факт побиття легендарного спортсмена не надходило. Зараз наші співробітники з'ясовують, де саме відбулося побиття, і чи було воно на території області або Києва. А також будуть допитані медики, які доставляли Чанова в лікарню, туди вже виїхала наша опергрупа. Медики просто зобов'язані були повідомити про факт побиття в поліцію. і якщо вони цього не зробили – це серйозне порушення і карається законом. Повідомляти в поліцію вони зобов'язані ", – повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Нагадаємо, вчора в Києві помер легендарний воротар київського "Динамо" Віктор Чанов. Пару тижнів тому на нього було скоєно напад. Чанову було всього 57 років.

Чанов з воротарської династії. Його батько, Віктор Гаврилович Чанов (1923 – 2007), пройшов Другу світову війну, грав за московський ЦСКА і донецький "Шахтар".

Старший брат, В'ячеслав Чанов (1951), виступав за "Шахтар" (Донецьк), "Торпедо" (Москва), "Нефтчі" (Баку), ЦСКА (Москва).