Страшна ДТП в Хмельницькій області: постраждали двоє дітей

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в п’ятницю 17 серпня близько десятої години ранку

Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області.

Тернополянин, керуючи вантажівкою, врізався в бус. На момент аварії а автівці окрім водія перебували ще двоє дітей, одному з них не виповнилося і року.

За інформацією поліції, зіткнення відбулося з вини жителя Тернопільської області – він не дотримався безпечної дистанції під час руху.

Популярне: Яблучний Спас 19 серпня: Чого не варто робити в цей день, щоб не накликати на себе горе

Дітей доставили у травмпункт, де після огляду медиками їх відпустили додому. Обох водіїв перевірили на вживання алкоголю, результати виявилися негативними.

Нагадаємо, у Кременці в ДТП потрапила маршрутка з пасажирами. Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 серпня близько восьмої години ранку у селі Шпиколоси Кременецького району.

Раніше, в Кременці трапилася ДТП з смертельним фіналом. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 серпня близько першої години дня. На в’їзді в Кременецький район на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулися два автомобіля.

Раніше повідомлялося, що на Тернопільщині освятили дорогу через серію смертельних ДТП. Одразу дві смертельних дорожньо-транспортних пригоди сталися впродовж короткого відрізку часу у районному центрі Кременець на одному відрізку дороги.