Страшна ніч в Одесі! Це сталося ЗНОВУ: новий терор РФ-дрони усюди. Окупанти пішли ва-банк -вистоїмо!

Окупанти знову атакували Україну, в цей раз під час грози вночі четверга, 27 липня. Ракета ворога влучила в портову інфраструктуру на Одещині – на жаль, є потерпілі.

Внаслідок удару ворога загинув чоловік. Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця Об’єднаного пресцентру сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, під час повітряної атаки ворог спершу запустив дрони “Шахед” по центру країни, оминаючи південь, а з початком грози застосував “Калібри”, спрямовуючи їх до Одещини.

“Ворог спершу спрямував “шахеди” по центру України, оминаючи південь, а потім на початку грози застосував “Калібри” з Чорного моря, вдаривши по портовій інфраструктурі Одещини. Зруйновано одну адміністративну будівлю в одному з портів, загинув охоронець. Також пошкоджені виробничі потужності одного з терміналів порту”, — повідомила керівниця пресцентру ОК “Південь”.

Тим часом голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер підтвердив, що ціллю ворога  була портова інфраструктура регіону. За його словами, російські крилаті ракети “Калібр” запускалися з підводного човна в акваторії Чорного моря.

Внаслідок влучання загинув цивільний 1979 р.н., який був охоронцем. Крім цього, пошкоджено обладнання одного з вантажних терміналів, а також знищено будівлю охорони та два автомобілі.

“Щирі співчуття родині загиблого. Ворог відповідатиме за кожний злочин!” – заявив чиновник.

Зазначимо, що у підсумку, як зазначили Повітряні сили ЗСУ, сили ППО цієї ночі знищили 8 з 8 шахедів.

Ворог поплатиться за все скоєне, обов’язково.