Страшно виходити на вулицю! В Дніпрі сталася кривава стрілянина, всі постраждалі в тяжкому стані

Заступник головлікаря лікарні ім. Мечникова Олена Гавва в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла про стан постраждалих під час стрілянини в Дніпрі, 24 липня, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Озброєне пограбування!: У Одесі троє молодиків, розмахуючи пістолетами, обчистили підприємця

За її словами, один з потерпілих перебуває у відділенні реанімації, його стан важкий, але стабільний. Двоє пацієнтів у задовільному стані у відділенні, а троє середньої тяжкості з позитивною динамікою.

"На сьогодні у нас в лікарні перебуває 5 постраждалих. Один з них знаходиться у відділенні реанімації, його стан важкий, але стабільний. Двоє пацієнтів у задовільному стані у відділенні, а троє середньої тяжкості з позитивною динамікою. Залишатися будуть до стабілізації стану. Як стабілізуємо, хворі можуть бути переведені", – зазначила Гавва.

Нагадаємо, перестрілка сталася 24 липня близько 20:00 неподалік від ресторану "Суліко" в Дніпрі. Невідомі під'їхали до ресторану і з автоматичної зброї поранили людей, які перебували на літньому майданчику закладу. Внаслідок стрілянини загинули двоє учасників антитерористичної операції на Донбасі і був важко поранений відомий у місті адвокат, захисник постраждалих у сутичках 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян. Зазначається, що перестрілка виникла через борг брата Саакяна.

За фактом перестрілки в Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".