Страшний теракт на Півдні! РФ скоїла черговий жалюгідний злочин, перші деталі! Відповідатимуть за все!

Обстріл стався вночі 1 липня. Частково зруйновано житловий будинок у Білгород-Дністровському районі. Друга ракета влучила в будинок відпочинку.

У ніч проти 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Загинули 17 осіб і постраждала ще 31 людина, зокрема й троє дітей. З-під завалів врятовано вісьмох людей, з них троє – діти.

Як повідомляють в Telegram ДСНС, обстріл стався близько близько 01:00. Російська ракета вдарила в житловий дев’ятиповерховий будинок, викликавши його часткове руйнування з подальшим загорянням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв.

“Станом на 06:00 загинули 14 осіб і постраждали 30 осіб (з них 3 дитини). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають”, – йдеться в повідомленні.

Друга ракета вночі влучила в будинок відпочинку, розташований також у Білгород-Дністровському районі. Ракетний удар став причиною часткового руйнування триповерхової та чотириповерхової будівель бази відпочинку, внаслідок чого загинули три людини, з них одна дитина, також поранений один дорослий.

Третя ворожа ракета під час нічних обстрілів влучила у ще одну базу відпочинку. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Подробиці він пообіцяв уточнити пізніше.

Як повідомили в ДСНС, ракетний удар по Одещині було завдано літаками стратегічної авіації у напрямку Чорного моря.