“Судять як останнього смерда…”: Пролунала потужна заява. Семенченко “розмазав” Порошенка. Згадав усе

Цікаво а чого Порошенко так бояться суду, розпочав свій допис у Фейсбуці, екс-нардеп Семен Семенченко.

Подаємо слова в оригіналі:

Пересічних громадян судять вздовж і впоперек а «елітаріям» не кошерно? Удар по самолюбству? Тисячі добровольців пройшли через суди та їм кричали що «звання ветеран не індульгенція». І то була «правова Держава в процесі державного будівництва». А тепер прям планета руйнується. І це після судової реформи блискуче проведеної Петром Олексійовичем? Хоча я розумію його. Судять як останнього смерда… I що пацани в Куршавелі і на Мальдівах скажуть., блд? Ганьба- с…

Окрім того, Семенченко пізніше зазначив:

“Те що відбувається зараз в суді над Порошенком- цирк на дроті. І тому він ірже нам в обличчя. Тому що точно знає що все буде як раніше (i про що забуло багато зазомбованих людей). Кучма не садив Кравчука. Ющенко не садив Кучму і Януковича. Янукович не садив Ющенка. Порошенко не садив Януковича і його соратників. Не посадить і Зеленський. Порошенко не іржав би так, якщо б його судили за співучасть пуйлу в котлах Іловайська і Дебальцеве, за мінські договорняки або спробу внести до Конституції особливий статус для Лугандоніі.

Якщо б його судили за пропуск Гиркина в Донецьк, за торгівлю на крові або розкрадання державної власності протягом 20 років. Саме там його больові точки. Але їх не чіпають, мацая замість цього точки ерогенні. Показати боротьбу одному і репресії іншому. А потім (коли народ втомиться вже від нових) – провести чергову рокіровку. Під захоплений рев мільйонів. Якi щиро вірять що вони боряться за країну. І щиро шкода тих хто голосував за Юшенка в 2004, Порошенка 2014 і Зеленського в 2019. Вони хотіли справедливості. I сьогодні ми продовжуємо її отримувати стандартними порціями. Прямо в очі. Потужними потоками.