Святкують реванш! Порошенко і Медведчук домовилися – знайдуть спільну мову. “Поділ країни”

Політичний аналітик Олександр Кочетков стверджує в статті, опублікованій на сторінках видання «Політека», що за підсумками місцевих виборів слід визнати – партії Петра Порошенка та Віктора Медведчука такими, які відкрито святкують реванш.

При цьому політичний аналітик попереджає, що антагоністична риторика лідерів «Європейської солідарності» і «Опозиційної платформи – За життя» нікого не повинна вводити в оману.

Як тільки справа дійде до поділу країни, Порошенко з Медведчуком швидко знайдуть спільну мову. Про це вони домовилися ще в 2014 році в столиці Австрії. Звичайно, не приведи Господь, якщо подальші події дійсно почнуть розвиватися саме за таким сценарієм.

Разом з тим ми чуємо, як відповідальні за провал «слуг народу» на місцевих виборах – наприклад, Олександр Корнієнко – намагаються розповідати, який правляча партія отримала хороший результат. Мовляв, раніше в місцевих радах взагалі жодного депутата не було, а тепер там тисячі «слуг народу».

Правда, порівнювати рівень підтримки своєї партії з тією, яка була на торішніх парламентських виборах, ці люди чомусь не хочуть.