Ситуація критична! ЗСУ проривають: назвали місто – палає все: окупанти приречені. Україна переможе!

Найскладнішою ділянкою фронту сьогодні вважається Донецьк. Саме туди ворог стягнув усі свої резерви, не лише обороняючись, а й намагаючись вести наступ.


Багато експертів стверджують, що Донецька область звільнятиметься найскладніше і, швидше за все, українські військові проводитимуть деокупацію цієї місцевості в останню чергу.
Полковник запасу ЗСУ Роман Світан назвав умови, за яких можна розраховувати на “жест доброї волі” окупантів у Донецькому напрямку.

Телеведуча Апостроф ТВ поцікавилася у військового експерта, яка ймовірність, що окупанти самі підуть із Донецької області, як це було у Херсоні. Роман Світан відповів так: “Росіяни чудово розуміють, що вихід наших військ у район Щастя під Луганськ і далі деокупація Луганська з боку Щастя (з Півночі з форсуванням Сіверського Дінця в районі Щастя) вона відріже російське угруповання, яке зараз знаходиться в районі

Донецька, відріже від ниток поставки з Росією. Це буде вважатися оперативним “котлом”, а більше 2-3 тижнів в оперативному “котлі” жодне угруповання перебувати не може, тому вони вже готуються зараз. Справді, є така інформація про підготовку до евакуації російської та окупаційної “влади” і російських частин у бік Ростова”.

Потім льотчик-інструктор припустив: “Я думаю, що після того, як тільки почнеться рух наших військ по прориву лінії оборони Сватова-Кремінна в районі Макіївки (Макіївка вже наша Луганської області) і далі рух на Схід у бік Красноріченського та продовження у бік Щастя і Луганська: саме це викличе ось такого роду рух, тобто “жест доброї волі”, вже п’ятий, на мою думку”.