Так, дійсно я виїхав до Туреччини: Заява міністра юстиції, якого спіймали в дорогому готелі в компанії дівчат, розлютила українців

Міністр юстиції Павло Петренко заявив, що придбав путівку до Туреччини на травневі свята, проте не знімав там елітну віллу, передає Корупція.Інфо

"Читаю, як глашатаї партії регіонів, які крім поливання бруду з будь-якого приводу не спроможні більше зовсім ні на що, розпускають відверту брехню та маніпуляцію щодо мене та мого відпочинку. Відповідаю: так, дійсно на декілька днів на травневі свята я виїхав з сім’єю та рідними в Туреччину. Зупинилися у готелі Maxx Royal Kemer", – написав він у Facebook.

Популярне:"Прийде новий президент – реформатор, який буде…": Пророцтво Афонських старців про Україну. Дещо вже збулося!

За словами Петренка, він не знімав віллу за три тисячі євро на добу.

"Ні, не знімав і не знімаю жодних вілл за 3000 євро на добу. Суцільна дурість арендувати номери такої вартості. Зупинилися у номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора "псевдо розслідування", – заявив міністр юстиції.

Він пояснив, що вартість таких номерів визначено на сайті готелю.

"Для прикладу: вартість 4 днів відпочинку, який пропонується готелем на кінець травня в категорії номеру, де ми проживаємо, зазначена у скріншоті нижче. Купували ми їх дешевше, оскільки бронювали заздалегідь. І найголовніше: моя декларація дозволяє мені провести кілька днів відпочинку разом із рідними в Туреччині. Вартість цього відпочинку буде відображена мною в декларації за 2018", – резюмував Петренко.

Варто відзначити, що на чеку, який показав міністр юстиції, вказано дати: 20 і 24 травня.