“Так ти не просто декларуй”: Гнівне звернення до Зеленського підірвало Мережу. Люди просто так нікуди не підуть

Йдучи до влади, Володимир Зеленський критикував тодішнього президента Петра Порошенка за його міжнародну політику, зокрема щодо війни із РФ. А тепер, коли сам став президентом, виконує все, що започаткував попередник – ті ж Мінські угоди і їхню дорожню карту “формулу Штайнмаєра”.

На цьому у прямому ефірі ток-шоу “Говорить ВЕЛИКИЙ Львів” наголосив Голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Діяти треба, виходячи з українських національних інтересів. Першочергово треба ставити питання про зміну нормандського формату – затягувати туди США та Велику Британію, укладати з ними двосторонні договори. Треба посилювати санкції України проти РФ, припиняти торгівлю, розривати дипломатичні стосунки. Треба показати силу! Зеленський зараз любить повторювати: “Ми незалежна держава, тож ніхто нічого нам не може вказувати…” Так ти не просто декларуй, ти на практиці покажи, як це бути незалежною державою!” – зазначив Олег Тягнибок.

“А він зараз що зробив…Спровокував людей, люди вийшли на вулицю і просто так звідти не підуть. Зеленський і компанія ще відчують, що таке сила нації. Вони навіть не уявляють, чим може завершитись для них оця гра, яку вони почали. Це не цирк і не “95 Квартал”. Це фундаментальні речі”, – додав політик.