“Такі люди як Зеленський небезпечні”: політолог зробив гучну заяву і навів вагомі аргументи

Обрання шоумена Зеленського президентом України може бути небезпечним для країни, якщо артист потрапить «у руки досвідчених інтриганів», заявив директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський в ефірі телеканалу NewsOne.

«Політичний досвід говорить про те, що такі люди як Зеленський небезпечні, тому що вони не мають стійких світоглядних установок і можуть бути іграшкою в руках досвідчених інтриганів. Тим більше відомо, що ним опікується дуже досвідчений інтриган, який може грати якусь подвійну, потрійну, четверну гру », – сказав політолог.

Крім цього, експерт підкреслив, що ймовірність перемоги артиста на виборах президента недостатньо висока.

«Ті люди, які кажуть:« Я за Зеленського », – самі посміхаються. Безліч з них віддає собі звіт, що це не серйозно. Тому що людина взагалі без будь-якого політичного досвіду », – уклав Погребинський.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Нагадаємо, Зеленський в новорічну ніч в ефірі українського телеканалу «1 + 1» оголосив, що має намір брати участь у виборах президента 31 березня. Опитування показують, що зараз його рейтинг становить за даними різних опитувань від дев'яти до дванадцяти відсотків.

На початку січня шоумен заявив, що вже понад 200 тисяч осіб виявили бажання стати членами його команди.
 
Вибори президента відбудуться 31 березня. Передвиборна кампанія почалася 31 грудня, в той же день почалося висунення кандидатів на пост президента і подача документів у ЦВК для їх реєстрації.