“Такого десятого неба давно не відчувала!”: Наталку Карпу підозрюють у вагітності

Співачка Наталка Карпа невдовзі стане мамою.

Останнім часом все частіше з-під одягу артистки можна помітити округлий живіт.

Подейкують, що артистка перебуває на четвертому місяці вагітності. Про цікавий стан знаменитості свідчать й її світлини, якими вона ділиться в Instagram. Карпа стала носити просторий одяг, який більше не підкреслює її фігуру, пише Clutch.

“Сьогодні у мене щастя! Наразі без пояснень, але такого десятого неба давно не відчувала!” – написала Наталка Карпа в Іnstagram.

Та все дедалі частіше з-під вбрання виконавиці можна помітити округлий животик. Цікаво, що декілька місяців тому Карпа лишила у фотоблогу двозначний пост. У ньому артистка повідомила, що у неї “щастя”, однак, що саме вона тоді мала на увазі, обіцяла розповісти невдовзі.

Співачка заміжня за учасником АТО Євгеном Тереховим. Пара побралася 2016 року. Наталія Карпа має дві вищі освіти. Закінчила Львівський медуніверситет та “Львівську Політехніку”. Під час навчання стала вокалісткою медичного джазового колективу “Медікус”. Часто виступає перед дітьми-сиротами й військовими. Євген Терехов працював електро­слюсарем на шахтах. У квітні 2014-го його мобілізували до лав ЗСУ. Позаторік у серпні був поранений під Мар’їнкою на Донеччині. Із його тіла медики дістали 83 осколки. У Дніпропетровську, де його оперували, Євген отримав прізвисько “Титановий Джексон” — через титанову пластину в голові. Після демобілізації став волонтером.