Такого не очікував ніхто! Саакашвілі пішов на відчайдушний крок. Ризикнув всім!

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Мхеїл Саакашвілі заявив в програмі “Свобода слова Савіка Шустера” на телеканалі “Україна”, що готовий працювати навіть помічником людини, яка хоче врятувати Україну від кризи.

“Реформи виходять тільки в команді. Коли говорять:” Ось віце-прем’єр (на цю посаду в Україні претендує Саакашвілі) – це міністр без портфеля “. Так я готовий помічником бути у будь-якого міністра, у будь-якого губернатора, у будь-якого голови парламентського комітету ( з парламентом треба працювати, тому що інакше нічого не вийде), у будь-якої людини, яка бажає зараз рятувати ситуацію “, – сказав він.

Екс-президент зазначив, що готовий “поділитися своїм досвідом”. Він додав, що у нього є “дуже хороший досвід роботи” з Республіканською партією США, Міжнародним валютним фондом.

“Я знаю, як з ними працювати на рівних, а не дивитися на них, як на якихось там прибульців з іншої планети, яких треба заворожувати, дивитися і на задніх лапах стояти”, – пояснив Саакашвілі.