Такого в Закарпатті ще не було: шокуюча знахідка в Ужгороді (ФОТО)

Патрульні виявили в мерседесі рекордна кількість заборонених законом речовин. І це ще не все знахідки …

Як повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачево, вчора, 15 березня, близько півночі на вулиці Докучаєва в Ужгороді патрульні помітили темний Мерседес Е320, у якого не підсвічувався номерний знак.

Патрульні зупинили авто, після чого підійшли до водія, щоб перевірити документи. У водія відразу помітили ознаки сп'яніння, а поведінка ще двох пасажирів здалася патрульним підозрілою і неспокійною.

Про всяк випадок патрульні викликали ще один екіпаж і, як виявилося не дарма. По приїзду підмоги поліцейські провели поверхневий огляд водія і пасажирів знайшли схожий на травматичний восьмизарядний Форт і пристрій з ознаками вогнепальної зброї для стрільби бойовими патронами. Але це було не все, адже за хвилину патрульні виявили 33 патрона різного калібру.

Кінцевим результатом огляду були 14 пакетиків з білою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін, кожен з яких був розфасований в так звану дозу вагою приблизно по 5 грамів, загальна вартість яких на чорному ринку становить понад 260 000 гривень.

Як відзначили поліцейські, такої кількості речовин, схожих на наркотичні, Закарпатті не бачило давно!

Також патрульні виявили готівку на загальну суму близько 11 000 гривень.

На місце події відразу викликали слідчо-оперативну групу, якій передали всі виявлені матеріали і речовини.