Таємне життя Євгенії Тимошенко: стали відомі всі подробиці про чоловіків доньки Юлії Тимошенко

 

Напевно, всі пам'ятають гучне весілля доньки Юлії Тимошенко Євгенії з байкером Шоном Карром. Тоді ще молодят звинувачували в тому, що гості залишилися голодними, передає Корупція.Інфо

Популярне: На дорозі спецназ і бронетехніка, гелікоптери в повітрі: повідомляється, що на Закарпатті відбуваються незрозумілі речі

Виявляється, Євгенія познайомилася зі своїм першим чоловіком у звичайному барі в Єгипті. Шон Каррен не лише байкер, а й рок-музикант родом із британського села. Ніхто про нього нічого особливо і не знав, поки він не одружився із донькою Юлії Тимошенко, ось тоді не лише українські, а й іноземні ЗМІ багато писали про рок-музиканта.

Напевно, Шон любив Євгенію, оскільки зрікся свого віросповідання і переїхав до України. Відомо також і те, що у нього є донька від цивільного шлюбу, з якою музикант підтримував тісні стосунки. Після переїзду в Україну пара відкрила ресторан, а також Шон займався взуттєвим бізнесом, який успадкував після смерті батька. 

Після розлучення з Євгенією чоловік майже нічого не отримав і незабаром одружився з третьою дружиною, після чого повернувся до Британії.

А от стосунки із другим чоловіком Євгенія Тимошенко зав'язала ще до розлучення із Шоном. Познайомилася пара в нічному клубі в Одесі. Артур на два роки молодший від Євгенії.

Відомо, що Артур Чечоткін досить успішний бізнесмен і займається нерухомістю в США, стартовий капітал він отримав від батька. Також відомо, що бізнесмен володіє часткою акцій одного з найбільших російських банків у Криму, а коли він почав стосунки із Євгенією, то і він, і його батьки доклали чимало зусиль, щоб знищити всю інформацію про їх діяльність.