“Таємно вийшла заміж!”: Ані Лорак показала обручку. Шанувальники не можуть повірити

27 грудня в Москві в палаці спорту “Мегаспорт” відбулася прем’єра найочікуванішого новорічного шоу цього сезону: Тетяна Навка представила свій новий льодовий спектакль “Спляча красуня. Легенда двох королівств”.

Подивитися грандіозну виставу прийшли в тому числі і співачка Ані Лорак зі своєю дочкою Софією.

Давно не секрет, що Кароліна вже не є вільною жінкою – після розставання з чоловіком Муратом вона зустрічається з молодим саундпродюсером Єгором Глібом.

Найбільш уважні журналісти помітили, що на прем’єрі льодового шоу Тетяни Навки Ані Лорак продемонструвала перстень, схожий на обручку, на “тому самому” пальчику правої руки. Раніше цієї прикраси у Ані помічено не було, і це може вказувати лише на те, що вона зібралася заміж або ж навіть вже таємно узаконила відносини.

Артистка поки не підтверджує, але і не спростовує факт заручин або весілля з молодим обранцем. Після розлучення з чоловіком Муратом Кароліна закрилася від зовнішнього світу і вважає за краще не розкривати подробиці особистого життя. Але вже сам факт того, що вона засвітила кільце на безіменному пальці, є дуже великим по її мірках демонстративним моментом.