“Тепер у нас вся сім’я така!”: Леся Нікітюк здивувала прихильників незвичним вчинком

Поповнення серед українських блогерів. Відома українська ведуча Леся Нікітюк створила Інстаграм-сторінку своєму…собаці.

Всім давно вже відомо про любов Лесі до її собаки по імені Рафаель або Рафік. Підтвердженням цього є частенькі фото зірки зі своїм улюбленцем в соцмережах. 

Про створення Інстаграм-акаунту, ведуча програми «Хто зверху?» поділилася на своїй сторінці, опублікувавши допис з песиком і підписавши його так:

"Поки я бігала по гримерці, Рафік взяв у мене телефон, зробив фото і завів собі профіль в Instagram. Тож тепер у нас вся сім'я блогерів".

Як виявилось, Лесі замало 3 мільйони підписників, тому вона вирішила створити сторінку ще й собаці. За маленький проміжок часу профіль здобув вже більше двох тисяч підписників.
Тож можна побачити, що найближчим часом собака відомої ведучої скоро стане справжньою зіркою Інстаграму.

Як стверджує Леся, такого ажіотажу не було навіть коли в Інстаграмі зареєструвалася її мама. Тоді ведучій довелося видаляти коментарі не тільки хейтерів, а і її. Причиною цього стали відповіді мами на негативні коментарі фанатів. Наприклад хтось писав: "У тебе жирні коліна". А мама: "На свої подивися!". Або хтось пише: "А чого ти приперлася до Притули в трусах?", на що мама відповідає їм: "Це не труси, це шорти!".