Тепер вже точно! У слузі назвали причину та прізвища. Летять голови! Успішно ступили на шлях змін

Нарешті стало відомо причини можливого звільнення трьох міністрів.

Таким чином, до віцепрем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського, міністра оборони Андрія Тарана і міністра соціальної політики Марини Лазебної є серйозні питання у фракції “Слуга народу”.

Така інформація пролунала з вуст народного депутату від “Слуги народу” Юрія Камельчука, він нажаль не зміг підтвердити, чи дійсно будуть відставки.

“Підтвердити відставки до засідання фракції важко. Все поки залишається у нас в теорії. При тому, що ще немає подання прем’єр-міністра. Засідання фракції може статися в будь-який момент після 6 вересня”, – сказав нардеп.

Але Камельчук таки розповів які саме претензії вище згаданих міністрів, є у його фракції.

“Претензії у фракції щодо Уруського – мало руху, мало енергії. Стратегічні галузі промисловості не отримали певного поштовху, плюс конфлікти з главою економічного комітету. Дмитро Наталуха навіть кілька разів ініціював збір підписів за відставку Уруського. Щодо Лазебної і Тарана – інші причини. У Тарана – особисті конфлікти з колегами у військовій сфері. Щодо Лазебної, думаю, це пов’язано з якимись питаннями соціального характеру, які не були вирішені вчасно, зокрема, гаряче питання – субсидії”, – сказав Камельчук.