Тепер зміниться все! Ігнат розкрив деталі, розгром авіації РФ: залп по серцевині Кремля!

У Військово-повітряних силах пояснюють, що втрата одного літака дальнього радіолокаційного виявлення А-50 не може кардинально вплинути на розташування сил із застосуванням авіації на фронті, проте є серйозною втратою, яка, ймовірно, змусить Росію утримуватися в небі обережніше.

Ігнат нагадав, що А-50 — це літак дальнього радіолокаційного виявлення, що сканує територію нашої держави (виявляє повітряні цілі) на відстань до 600 км, призначений для забезпечення роботи власної тактичної авіації. Зазвичай він взаємодіє з повітряним командним пунктом Іл-22М.

Ці літаки допомагають противнику керувати діями своїх військ та сил. Речник повітряних сил зауважує, що Росія має значний «авіаційний парк» з багатьма засобами поразки, але кожна успішна спецоперація Збройних сил України призводить до певних змін у тактиці противника.

Наприклад, Ігнат нагадав, що повітряним силам вдалося «спіймати» п’ять літаків на півночі та три російські істребителі, які тероризували управленими авіа-бомбами біля лінії фронту на південному напрямку. Після цього противник утримується від підлітання ближче до лінії зіткнення.

«У повітряних силах з’явилися можливості завдавати ефективні удари, тому агресор, ймовірно, буде поводитися обережніше. Це серйозний удар по авіації РФ і, головне, по іміджу російського режиму. Втрата такого літака, як А-50, ймовірно, відбулася вперше в історії. Тим часом у Росії залишається кілька одиниць літаків дальнього радіолокаційного виявлення в робочому стані, проте диктатор не збирається зупинятися, тож ворог, ймовірно, буде продовжувати втілювати свої злочинні наміри в проведенні військових дій».