Терміново! Моторошна пожежа сколихнула столицю – діти опинились у вогняній пастці. Вражаючі деталі

У Києві ввечері 7 листопада сталася пожежа в готелі Golden Gate Inn, що на вулиці Ярославів Вал, 33А. Рятувальникам довелося за допомогою драбини евакуйовувати людей з 2 і 3 поверхів. Всього у вогняній пастці опинилися 6 людей, серед яких 2 дітей.

Повідомлення про пожежу в Шевченківському районі столиці надійшло до рятувальників близько 17:30 7 листопада, повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали 6 осіб, з них 2 дітей

7 листопада, о 17:33 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Ярославів Вал, 33-А, що у Шевченківському районі столиці.

На місце події негайно було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю було встановлено, що загоряння сталося у підвальному приміщенні 3-поверхової будівлі, на площі 20 кв. м. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі та евакуації людей.

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали 6 осіб, з них 2 дітей

7 листопада, о 17:33 до…

Опубліковано Головне управління ДСНС України у м.Києві Субота, 7 листопада 2020 р.

В ході гасіння пожежі, з 2-го та 3-го поверхів, за допомогою триколінної драбини було евакуйовано 6 осіб, з них 2 дітей.  На місці події залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 27 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає.

Причину виникнення пожежі встановлюватиме слідство.

У коментарях до повідомлення свідки інциденту додають відомостей щодо того, що відбувалося на пожежі. За їхніми словами, займання нібито виникло у сауні, розташованій в підвалі готелю.

«Проходив повз. Пожежні молодці. Техніки приїхало з десяток машин. Одних автодрабин – три штуки. Правда, там арка низька, і по драбині евакуювали. При мені пожежний по телефону доповідав про спалах в сауні в підвальному приміщенні», – розповідає очевидець.

«А я бачила поліцейського з немовлям на руках», – додає киянка, яка стала свідком пожежі.