Терміново! Спіймали на гарячому! Екс-губернатор Дніпровської області. “Дорожня тема” була найприбутковішою

Через наближених осіб чиновник «пиляв» бюджетні гроші на ремонті доріг.

Для екс-губернатора Дніпропетровської області Олександра Бондаренка дорожня тема була однією з найприбутковіших, про це пише Telegram-канал «Царьки».

«Розпил проводився через наближених осіб як самого Бондаренко, так і наближених його заступників – Москаленко і Герасименко. Ось Бондаренко приїхав дивитися початок ремонту дороги Василькова-Миколаївка. І не просто на дорогу, а саме на ту ділянку, тендер на ремонт якої «виграла» ТОВ «ДОРСТРОЙ-ПРОЕКТ», директором якої є вже знайома нам Тетяна Світла. Бондаренко вирішив проконтролювати особисто, як «освоюються» бюджетні гроші його фунтами », – йдеться в повідомленні.

Раніше ЗМІ виявили, що тендер по ремонту доріг на майже півтора мільйона гривень «вже традиційно без конкурентів» виграла наближена до екс-губернатору Тетяна Світла.

Нагадаємо, що сам Олександр засновник і керівник ГО «Асоціація економічного розвитку» – платформи, яка займається розробкою і втіленням програм регіонального та національного економічного розвитку, аналітикою та науковими аспектами економіки.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, щоб не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.