Тільки що! Гучний скандал підірвав Мережу – соратник Порошенка зганьбився. Просто у прямому ефірі – не зміг

У соцмережах активно постять запис ефіру телеканалу НАШ, під час якого студія зробила включення з колишнім міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Дипломат, відповідаючи на запитання ведучої, перерахував іноземні мови, якими він володіє.

“Ну, звичайно, я знаю англійську, я знаю німецьку, я знаю іспанську та я знаю французьку. Я знаю ще кілька мов, наприклад італійську, але я на ній вільно не говорю”, – сказав Клімкін.

Ведуча каналу попросила екс-главу МЗС України попрощатися з телеглядачами і побажати їм гарного дня французькою мовою, проте Клімкін відмовився, використавши для цього різні приводи.

“Ні, ну слухайте, ну у нас же канал “НАШ”. Давайте все-таки спокійно. Потім ви мене зловите, що ще і латиниця буде. Так що всім гарного дня з класним снігом! А про мови ми поговоримо в наступному ефірі”, – сказав дипломат.

При цьому спроба провідною домогтися від колишнього керівника МЗС декількох слів іспанською мовою теж не увінчалася успіхом.

У телеграм-канал “Легітимний live” також не обійшли стороною цю тему.

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін зганьбився в ефірі телеканалу “НАШ” з французькою мовою. “Професіонали”, яких ми втратили

Нагадаємо, Павло Клімкін очолював МЗС України з 19 червня 2014 за президентства Петра Порошенка. 17 травня 2019 він подав у відставку, але 6 червня Верховна Рада відмовилася її прийняти. На початку липня 2019 Клімкін оголосив, що йде з поста в відпустку до звільнення.