Тільки що! Його затримали – такого не очікував ніхто. Вже зараз – список на столі – облава почалась

У четвер, 6 серпня, в Дніпрі поліція затримала чоловіка, який скоїв вбивство на замовлення.

Злочинець, який знаходився в міжнародному розшуку, переховувався в Україні під чужим ім’ям. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

35-річний чоловік скоїв замовне вбивство на території Болгарії. У 2016 році його оголосили в розшук. Щоб не попастися правоохоронцям, він використовував документи, видані на інше ім’я.

Місцезнаходження кілера, якого розшукував Інтерпол, встановили оперативники управління стратегічних розслідувань. Разом зі слідчими, патрульними і полком поліції особливого призначення вони затримали зловмисника.

У його автомобілі виявили зброю і патрони, а також підроблені документи. Як саме чоловік їх отримав, встановлять правоохоронці.

На даний момент тривають слідчі дії. Встановлюється, чи причетний вбивця до тяжких злочинів на території України. Інформацію про те, що чоловік затриманий, вже передали в Інтерпол.

Також, сьогодні з’явилась інформація, що оперативники ГУНП в Миколаївській області у Полтаві за сприяння правоохоронців Полтавщини встановили особу 48-річного громадянина Азербайджана, який підозрюється у вчиненні ряду крадіжок майна громадян. Поліцейські з’ясували, що іноземець підшукував жертву, на якій помічав цінні ювелірні вироби, після чого знайомився, легко входив у довіру та пропонував разом випити.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, 7 серпня було затримано чоловіка, який 6 серпня кинув гранату у своїх знайомих з Вінницької області, що призвело до їх поранення. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років.