“Торпеда!”: Зеленський жорстко розкритикував скандальну Третьякову. Особиста зустріч. “Програють вибори”

Народний депутат від фракції “Слуга народу” і голова Комітету Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова розповіла про реакцію президента України Володимира Зеленського на її скандальне висловлювання про “дітей низької якості”.

Про це розповіла сама Третьякова в ефірі Апостроф TV.

“Слуга народу” розповіла, що Зеленський заявив про негативний вплив її слів на рейтинг партії.

“Він (Зеленський, – ред.) сказав, що я торпеда, і звичайно я можу впливати на те, що можемо програти місцеві вибори”, – сказала нардеп.

Третьякова уточнила, що розмова між нею і Зеленським відбулася з приводу обговорення проекту законів, які її комітет підготував для розгляду в Раді наступного тижня.

“У нас була зустріч з формування і обговорення законопроектів, які будуть стояти на порядку денному наступного тижня. Один із законопроектів – 2275 який зачіпає ті ж інтереси профспілок, які витягли цю фразу з відео вебінару, написали звернення і почали тиражування цього скандалу” , – повідомила вона.

Крім того, Третьякова заявила про підтримку багатьох людей з фракції і не тільки.

Також Галина Третьякова прокоментувала свою скандальну фразу про “низькоякісних дітей”.

На її думку, вони народжуються у батьків, які бажають отримати за народження фінансову винагороду.

“Я б так сказала, що такі діти, коли виростають, отримують недостатню освіту. І вони будуть продовжувати успадковувати бажання отримувати допомогу вже в незалежності від віку. У підсумку ми отримуємо не тих, хто буде годувальником і захисником нашої країни, наших кордонів і сімей . Ми отримуємо сім’ї, які отримують допомогу довічно “, – пояснила вона.