Трупів не зрахувати! Прямо на Луганщині: Гайдай шокував – колосальні втрати РФ. ЗСУ розірвали вщент!

Сили оборони України остаточно звільнили від ворога населений пункт Макіївка, що на Луганщині.

Про це повідомив у «Фейсбуку» голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«І хоча українських захисників у самому селищі немає – ворог, розлючений поразкою, постійно обстрілює населений пункт з артилерії, мінометів та танків. На вулицях немає жодної живої душі, а в селищі вже майже не залишилося жодного вцілілого будинку. Не вціліла навіть вишка стільникового зв’язку. У центрі Макіївки та в розбитих будинках досі лежать тіла загиблих агресорів, які є німими свідками «дутої величі» росармії», – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою військовослужбовець ЗСУ «Радик» теж підтвердив той факт, що наразі росіян у селищі немає. Вони стягнули на цей напрямок багато різних сил.

Постійно працює артилерія, особовий склад та техніка ворога ховаються у посадках навколо селища. Вчора їх диверсійно-розвідувальна група намагалася зайти в Макіївку, але була відбита.

Наші військові кажуть, що ми маємо велику перевагу над росіянами щодо бойового духу. Перемоги ЗСУ на Харківщині і Херсонщині та стрімке звільнення наших територій сильно деморалізували російське військо, тож чекаємо на наступні гарні новини з фронту.

До слова, 5 листопада російське видання “Верстка” повідомляло, що біля села Макіївка Сватівського району Луганської області внаслідок обстрілу ЗСУ знищено батальйон мобілізованих росіян із Воронезької області, загинули сотні окупантів.