“Три дні залишилося”: наречена Розенко звернулася до українців. “Що вас чекає?”

Українська телеведуча Олена-Христина Лебідь і наречена колишнього віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка в черговий раз анонсувала те, що так з нетерпінням чекали шанувальники – новий сезон “Аферистів в мережі”.


Відповідний ролик вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці, де останнім часто активно радує шанувальників різноманітними відео і фотографіями.

“Всього три дні залишилося до” Аферистів в мережі “. Що вас чекає? Думаю, що ви теж будете в шоці від цього нового сезону”, – встигла сказати вона, а потім перетворила в “кобилку”, а точніше на її обличчя наклався фільтр , який додав їй довгі вуха і розтягнув обличчя.

Правда, сама знаменитість не розгубилася і почала сміятися з цього, запевняючи, що тепер на її губи “потрібно буде дуже багато” помади, а також нагадала, що шоу буде йти о сьомій годині 9 червня на Новому каналі.
Відносно користувачів мережі, то вони дуже зраділи анонсу нового сезону їх улюбленого шоу, а також засипали ролик лайками і десятками коментарів, що “Мрії збуваються”.