Тримайтеся міцніше! ПЕРЕГОВОРИ З РФ – одразу 20 угод: країна має знати! Зеленського аж розриває, послав Кремль!

Країни-союзники на Заході не вимагають від України початку перемовин з агресором Росією щодо замороження бойових дій. Особисто Володимир Путін не зацікавлений у завершенні війни на будь-яких умовах, що показала серія безрезультатних перемовин. Київ повинен здобути перемогу над Москвою.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Він розповів про те, що ніхто не просить Україну піти на перемовини з Росією.

«Цього немає на столі, наші союзники не просять нас вести перемовини з Росією про заморожування війни, ані коли ми засідали у форматі делегацій, ані на закритих зустрічах у скороченому форматі. Це те, що ніхто не наважиться поставити на стіл як варіант. Решта просто шум», — пояснив ситуацію дипломат.

За його словами, сам Путін не хоче ані заморозки, ані миру з Україною – в період з 2014 по 2022 рік відбулося 200 раундів перемовин, підписувалося 20 угод про припинення вогню, але у підсумку все завершилося повномасштабним військовим вторгненням.

«Бувають війни, в яких одна сторона повинна перемогти, а інша — програти. І російська агресія проти України — це саме така війна. Україна повинна перемогти. Росія повинна програти. І все політичне мислення має бути зосереджене на досягненні цієї мети», — підкреслив Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк також заявив, що перемовин Києва і Москви не буде. За його словами, Кремлю буде поставлений ультиматум, який він змушений буде прийняти.