Це просто ПОЗОРИЩЕ! Відомого депутата спіймали за ганебною перепискою прямо під час засідання. Обуренню немає меж

Народний депутат від фракції «Народний фронт» Хвича Мепарішвілі під час засідання Верховної Ради 20 вересня спілкувався з невідомою особою з Таїланду, передає Корупція.Інфо.

Популярне: Тіла знайшли на глибині 5 метрів: Історія трагічної загибелі братика і сестрички сколихнула всю Україну. Сльози заливають очі…

Кореспондент 1News зміг зафіксувати на фото, як дівчина з ім’ям Rose Color Black написала народному депутату Мепарішвілі. Вона повідомила, що її звуть Роза і вона з Таїланду. Також вона запитала нардепа, чи все в нього добре, на що він відповів ствердно.

Мепарішвілі проглянув профіль дівчини та навіть намагався їй зателефонувати у мессенджері. Проте «Роза з Таїланду» написала, що вона зараз не може говорити, оскільки працює.

Слід зазначити, що переписка відбувалася під час пленарного засідання, на якому обговорювалась пенсійна реформа. Мепарішвілі встигав голосувати за поправки і водночас спілкуватися з невідомою особою.

Також Мепарішвілі перевірив, чи є у нього друзі з «Розою з Таїланду». Виявилось, що його однопартієць Ярослав Єдаков також товаришує з дівчиною на ім’я Rose Color Black.

З електронної декларації Хвичі Мепарішвілі стало відомо, що він скоріше за все не одружений, оскільки дружина у звітності не вказана. Однак у нього є двоє дітей.

Мепарішвілі раніше був депутатом Київради, а також працював першим заступником генерального директора комунального підприємства «Плесо». До його обов’язків входив контроль торгівлі на столичних пляжах і здача в оренду приміщень комунального підприємства.

У 2016 році народний депутат Дмитро Білоцерковець підозрював Мепарішвілі у тому, що той міг бути причасним до спалення автомобіля нового керівника КП «Плесо». «Первая версия (щодо того, хто міг спалити автомобіль директора КП «Плесо» – ред.) –  бывший 1-й зам КП, который занимал эту должность очень долго (Мепарішвілі обіймав цю посаду з 2010 по 2016 рік – ред.). Пару дней назад подходил и просил успокоить нерадивого на его мнение директора, который не дает зарабатывать его ТОВкам на предприятии (через аренду), а требует платить в бюджет исходя из рыночных условий. Предлагал долю, партнерство и так далее, был послан… Чем был крайне не доволен», – писав Білоцерковець на своїй сторінці у «Фейсбук».