Це і ще більше читай тут. “Тимошенко має замовкнути, як монашка, і спокутувати свою вину за зраду України в монастирі” – Ляшко

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко підловив на брехні главу партії «Батьківщини» Юлію Тимошенко стосовно її висловів про реальну ціну на газ.

Про це він написав на «Фейсбуці», передає Корупція.Інфо.

Моя колега Тимошенко в ефірі одного з телеканалів, навішуючи нову порцію низькосортної локшини на вуха українців, заявила, що є можливість знизити тарифи на газ до 100 доларів за тисячу кубометрів. Чому б Юлі не показати приклад для українців і переконати свого друга Путіна знизити ціну на газ для України до 100 доларів замість 560, як вона підписала з ним у 2009 році?! А ще Тимошенко просто зобов'язана поїхати в Стокгольмський арбітраж і переконати суддів, що претензія до України російського Газпрому на 50 мільярдів доларів є безпідставною.

Коли Тимошенко це зробить, тоді й матиме моральне право розказувати, як нам далі жити. А поки росіяни грабують українців на підставі підписаних нею кабальних газових котрактів, Тимошенко має замовкнути, як монашка, і разом із своїми друзями Путіним, Медведчуком, Льовочкіним і Бойком тихо спокутувати свою вину за зраду України в монастирі сестер-бенедикток. Єдина проблема для нашої Юлечкої, що там не можна носити Луї Віттон.