Цензурних слів просто НЕМАЄ! Адвокат зробив гучну заяву на адресу Коболєва

Нахабству деяких посадовців можна лише позаздрити. Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв вважає, що для населення недостатньо підняли тарифи на газ. Він заявив, що компанія вітає рішення уряду щодо підвищення тарифів на 23 з половиною відсотки, бо воно важливе для продовження співпраці з МВФ та обслуговування зовнішніх боргів. 

Такі голослівні заяви викликали хвилю обурення зі сторони простого народу. Громадський активіст Михаїл Шнайдер присвятив цьому питанню пост у Фейсбук.

"Кілька днів тому, Андрій Коболєв заявив, що ціна газу в Україні занадто Мала. Тому слід очікувати нового підвищення Тарифів. "Те Підвищення, яке зараз відбулося … Ціна в Україні для населення Істотно менше Європейської ринкової ціни газу, яка повинна бути в Україні" – пояснив Коболєв. Також він заявив, що «Нафтогаз» вітає рішення Уряду про підвищення ціни на газ, так як «Воно дуже важливе для продовження співпраці з МВФ і обслуговування зовнішніх боргів».

Ну і під кінець брифінгу, Андрій запевнив Журналістів, що ціна газу в Україні буде збільшуватись ще не один Раз. Це просто не вкладається у мене в голові. Мільярдер з космічної зарплатою, розповідає нам про те, що ми занадто МАЛО платимо. 

Андрюша наводить як приклад благополучну Європу, де люди отримують в Десятки, а то і в сотні разів Більше. На якій планеті він взагалі Живе? В якій Реальності? Або він насміхається над Нами? Цензурних слів просто НЕМАЄ. Живемо як у Казці. Чим далі тим Найстрашніше …"

 

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Варто зазначити, що пан Коболєв й справді не уточнив, що рівень життя в Україні далеко не європейський, а відтак платити за європейськими цінами за газ прості громадяни навряд чи зможуть. Хоча позицію чиновника можна зрозуміти. Адже посадовець живе зовсім в іншій реальності. За інформацією ЗМІ, Андрій Коболєв щомісяця отримує зарплату у розмірі 2 мільйонів гривень. Звичайно ж з такими коштами можна дозволити собі заплатити за газ і по запропонованій ціні.

Нагадаємо,  "Нафтогаз України" посилила заходи безпеки для голови компанії Андрія Коболєва. За словами джерела, особливу увагу приділили запобіганню зовнішнім загрозам, у зв'язку з чим для Коболєва придбали броньований Cadillac Эскаладе – про ціну і говорити не будемо, самі здогадується що вона захмарна.