Турне Зеленського! Просто зараз – в ОП розповіли шокуючі деталі. Нові можливості для бізнесу – браво!

Президент України Володимир Зеленський в другій половині 2021 роки планує поїхати в турне по країнах Азії. Зокрема, Україна економічно зацікавлена ​​в Південній Кореї, В’єтнамі, Таїланді та Сінгапурі – ці країни і планує відвідати глава держави.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква в “Дзеркалі тижня”.

Жовква зазначив, що Україна в цих країнах має чимало економічних інтересів.

“Нарешті, повноцінно повинна відкритися для України Індія – для цього є всі необхідні передумови. Вже сьогодні активно налагоджуємо співпрацю в певних проектах “, – розповів радник про зовнішньополітичні плани України.

Також чиновник підкреслив, що в цьому році наша країна буде відкривати нові можливості для просування своїх інтересів в державах Перської затоки – ОАЕ, Саудівської Аравії і Катарі.

Крім того, Жовква, який також є дипломатичним радником Зеленського, розповів про відносини України і Китаю, в яких основною метою є розвиток взаємовигідного торговельно-економічного співробітництва, зокрема збільшення обсягу експорту українських товарів в країну, зміцнення позицій українських виробників сільськогосподарської продукції на ринку і залучення китайської сторони до реалізації інфраструктурних проектів в Україні.