«Ти що, без бороди тоді співав?»: улюбленець багатьох співак Дзідзьо вразив шанувальників архівними фото. Зовсім ще малюк!

Артист поділився з шанувальниками новорічним настроєм, пригадавши дитинство

Український актор і співак DZIDZIO поділився архівним знімком біля новорічної ялинки

Михайло Хома (DZIDZIO) опублікував в Instagram власне архівне фото в костюмі на тлі ялинки.

Не забув співак й увести в історичний контекст того часу, коли було зроблено це незвичайне фото. Трохи з іронією та у стилі Дзідзьо.

«Це мій перший костюм, який мама купила мені у львівському ЦУМі для мого першого виступу на телебаченні у Новорічному вогнику. Я виконував пісню з репертуару Робертіно Лореті “O Sole Mio”. Коли я одягнув новий костюм, мої високі ноти забриніли як гірський ручай. Від солідності я так напружував груди, що чуть не тріскав на всю Львівську область. Але скажу вам чесно: дівчатам це дуже подобалось», – розповів співак.

На маленькому Михайлику чорний костюм з чорною краваткою, а за ним видно дівчат, які з захопленням дивляться на майбутню зірку.

Зазначимо, що фото було зроблено на початку дев’яностих.

У комментарях підписники Хоми зазначили, що він у дитинстві був дуже гарним блондином.

«Який гарний блондик))», «Такий красивий», «Але файний», «Харизматичний вiд природи!», «А там що, на фото позаду Сара?))», «Тут вам десь 12 років», «Маленький артист», «Ти що, без бороди тоді співав?», – пишуть в мережі.