Тягнибок в шоці! Ще вранці – термінова госпіталізація, серйозно поранили. Гучний напад струснув країну

У Миколаєві з вогнепальним пораненням голови госпіталізовано главу обласної організації ВО “Свобода” Демида Губського.

Як повідомляється на офіційному сайті управління поліції в Миколаївській області, близько 07:45 до поліції надійшло повідомлення від медиків, що з місця мешкання до них доставлений 33-річний чоловік з травмою голови. За даними “Цензор.НЕТ”, потерпілим виявився Губський.

Під час проведення операції було встановлено характер травми – ненаскрізне вогнепальне поранення в голову. Наразі медики надають йому необхідну допомогу.

Слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції встановлює всі обставини події. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації.

Варто зазначити, що в організації наразі не все гаразд. Окрім нападу на її членів, нещодавно прогримів ще один гучний скандал.

Ще місяць тому, секретар Черкаської міської ради, депутат Ярослав Нищик написав заяву про вихід із партії ВО “Свобода” і пояснив причину свого рішення.

Не хотів виносити ситуацію в партійній організації на загал. Але ознайомився із словами Голови партії про те, що за своє звільнення я взяв трошки готівки (Олеже Ярославовичу, Вам же не ламали сторінку у Фейсбуці вчора?) і вирішив дещо прояснити.

Я бачив як партія прощалася з десятками, якщо не сотнями “негідників”. Принаймні так називала партійна верхівка людей, які йшли, бо їм не подобались вчинки декого з партійців, на численних зустрічах. Натомість я бачив, як у партії лишались справжні негідники. І в мене не вистачило духу хоча б раз звернути на це увагу публічно. Аж поки це не зачепило мене особисто. Вчора я став таким же “негідником”. Так вважає Голова партії, якій я подарував 8 років свого життя. Негідником я став не через те, що вкрав, збрехав чи втік, а через те, що написав заяву на звільнення не попередивши партійне керівництво, і не дав шансу вчергове пошантажувати “партнерів”. (Олеже Ярославовичу, не моя вина, що керівник обласного осередку ще два місяці тому не повідомив Вас, що я вже писав таку заяву, але дослухався до слів міського голови Черкас, і відкликав її).

Мені соромно за багато речей які я перерахував. А ще більш соромно за ті речі, які я робив ” за партійним дорученням”.
Я виходжу з партії ВО”Свобода”. Не зробив цього відразу, бо все літав в рожевих хмарках, що хоч своїм демаршем зверну увагу керівництва партії на проблеми обласного осередку. Виявилось Голова партії про все знає. І його все влаштовує.
Олеже Ярославовичу, Ви це все читаєте тут, бо обізвали мене зрадником, який за цю зраду взяв гроші. Ви мене принизили. Ви не знайшли часу зателефонувати ( хто я такий, у партії в кожному обласному центрі по секретарю міської ради, щоб кожному дзвонити) і запитати в чому проблеми.

Тоді пост секретаря наробив багато галасу і вдарив по репутації самого Тягнибока, адже було викрито багато і багато схем.