Тимошенко в шоці! “Слуга” шокував своєю поведінкою – неповага до жінки. Просто нечувано – на очах у всіх!

Давид Арахамія вкрай нешанобливо повівся щодо Юлії Тимошенко, коли та виступала з парламентської трибуни. Глава фракції «Слуги народу» повернувся до лідера «Батьківщини» спиною, стоячи буквально в метрі від неї, сперся на одне з депутатських місць, та ще й розмовляв з кимось по телефону.

Відповідний епізод зобразив фотограф Олександр Гончаров.

«Чим саме David Braun (нік Арахамії в соцмережі, – прим. ред.) слухає Юлію Тимошенко», – написав він.

Фотографія вже з’явилася в Мережі, і багато користувачів із засудженням коментують поведінку Арахамії. Глава фракції правлячої політичної сили явно не мав настільки нешанобливо поставитися до лідера «Батьківщини».

Крім того, деякі звернули увагу і на кросівки, в яких Арахамія прийшов до сесійної зали.

“Це все, що потрібно знати про бидло яке очолює монозброд в парламенті …

Арахамія в очікуванні копняка …
Шкода, що жодного справжнього чоловіка поруч не виявилося, а то летіла б мавпочка аж бігом “, – обурився екс-нардеп Ігор Мосійчук.

У зв’язку з цим варто нагадати, що не так давно глава фракції «Слуги народу», разом з керівником політичної сили Володимира Зеленського Олександром Корнієнком вже потрапляв в досить гучний скандал. Обидва народних депутатів під час візиту до Миколаєва обговорювали свою колегу по фракції в досить агресивній формі. Судячи з усього, Арахамія і Корнієнко не знали, що мікрофони до того моменту були вже включені.