Тисяча в могилу! Наступ РФ все – ЗСУ розбомбили окупантів: кривава бійня! Перемога наша!

Російські окупаційні війська знову відновлюють наступальні операції в районі Куп’янська. Але їхні спроби наступати поки що не увінчалися успіхом.

Про це сказав військовий оглядач Денис Попович.

“Думаю, що і далі така практика триватиме. Росіяни діють за тезою найкращий захист — це напад, намагаються шляхом контратак зупинити наш наступ. Але це більшою мірою стосується Південного напрямку і Бахмутської ділянки фронту. На Куп’янській ділянці окупанти накопичують сили і мають намір атакувати. Але ми бачимо, що їм це не вдається”, — сказав він.

Попович також прокоментував повідомлення про те, що ворог б’є авіабомбами по мостах через річку Оскіл у Харківській області.

“Удари по мостах завжди пов’язані з тим, щоб перешкодити пересуванню військ. Зокрема, коли ми говоримо про річку Оскіл, то вона знаходиться позаду українських оборонних побудов. Ворог у такий спосіб намагається перешкодити перекиданню резервів, підкріплень, порушити нашу логістику”, — зазначив оглядач.

Крім того, говорячи про вплив погодного чинника на перебіг бойових дій, Попович зазначив: дощі можуть їх уповільнити, але не зупинити.

“Якщо буде дощ, інтенсивні опади, мокрий сніг, сльота, то, безумовно, це може накласти відбиток на темп наступу. І це, загалом, полегшує дії тих, хто обороняється. Піхота здатна пройти там, де не пройде важка техніка. Складна погода теоретично може уповільнити проведення наступальних дій, але не зупинити їх повністю”, — сказав експерт.