У Борисполі з’явиться “бісквітний комплекс” Порошенка

Корпорація «Рошен» підтверджує, що вже певний час здійснює пошук земельної ділянки для будівництва нових виробничих потужностей.

Про це повідомляє "Радіо Свобода", передає Корупція Інфо.

«Було проведено ретельний огляд наявних вільних земельних ділянок з відповідним цільовим призначенням у Київській області. Найоптимальнішим місцем розташування майбутнього бісквітного комплексу обрано місто Бориспіль, яке, по-перше, розташоване неподалік від логістичного центру «Рошен» у місті Яготин та, по-друге, має визначний фонд кваліфікованих спеціалістів», – йдеться у заяві компанії.

Разом із тим, у «Рошені» підтвердили, що зводитимуть комплекс на території, яку візьмуть в суборенду.

«У разі отримання земельної ділянки у суборенду на загальних умовах і позитивних висновків техніко-економічного обґрунтування корпорація «Рошен» має намір пройти прозору процедуру оформлення права власності на відповідну земельну ділянку, згідно законодавства України», – заявили у компанії.

А це значить, що «Рошен» візьме землю в суборенду у КП «Виробниче управління комунального господарства», яке, в свою чергу, отримало ділянки без аукціону, оскільки є комунальним підприємством.