У будинку директора парку ім. Горького провели обшук (ВІДЕО)

Співробітники міліції провели обшук в будинку директора парку ім. Горького Дмитра Поздєєва. Його підозрюють у багатомільйонні розкрадання. За попередніми відомостями, збитки від діяльності керівництва парку становили 8,5 млн грн, повідомляє ІА Корупція Інфо.

Так, протягом 2012-2014 років зазначеним комунальним підприємством укладений і оплачений ряд договорів про поставку товарів, робіт і послуг підприємствами, які, згідно з даними інформаційних баз даних органів доходів і зборів, що мали ознаки фіктивності. Серед таких ознак – відсутність за місцем реєстрації персоналу, матеріальної бази для здійснення діяльності, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

6 березня в адміністративній будівлі парку ім. Горького правоохоронці провели обшук в рамках кримінального провадження за чч. 3,5 ст. 191, ч. 2 ст. 364 ККУ. В цей же день співробітники слідчого управління та управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Харківській області обшукали і житло Дмитра Поздєєва. Пропонуємо вашій увазі ексклюзивні кадри, зняті в будинку директора парку.