У Чернівцях спортсмен до смерті забив чоловіка (ВІДЕО)

6 лютого до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у Чернівцях на вул. Прутській побили 42-річного чоловіка, який від отриманих травм згодом помер у лікарні.

Початок трагедії розпочався у розважальному комплексі «Егоїст», адже саме там між двома чоловіками виникли непорозуміння, а вже згодом конфлікт набув розвитку на вулиці.

Як розповів начальник Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області Василь Паращук, правоохоронці прибули на місце виклику та вилучили речові докази. Також було встановлено ймовірного винуватця, який наніс людині тяжких тілесних ушкоджень. «Це раніше судимий за подібний злочин професійний спортсмен. Йому вистачило двох ударів для того, щоб спричинити черепно-мозкові травми, що у подальшому призвели до смерті», – сказав представник поліції.

Наразі представники поліції встановлюють місцезнаходження підозрілого, який після вчиненого втік. «І та людина, яка померла, і ця, яка завдала таких тілесних ушкоджень, так само має родину. Але винуватець обов'язково нестиме відповідальність за вчинення злочину. Санкція статті – позбавлення волі від 8 до 10 років», – зауважив Василь Паращук. * матеріл з сайту chv.tv