У ці хвилини! Борт сів -Зеленський уже там. Олена поруч, невідкладна зустріч: документи уже готові

Володимир та Олена Зеленські 10 квітня прибули з офіційним візитом до Туреччини. Український президент зустрінеться зі своїм турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом.

Про це відомо із допису посла України у Туреччині Андрія Сибіхи у Фейсбук.

Він зазначив, що в результаті зустрічей заплановане підписання низки двосторонніх угод.

Окрім цього, на час візиту заплановано дев’яте засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною, яке відбудеться під співголовуванням Ердогана та Зеленського.

Раніше ЗМІ повідомляли, що, ймовірно, президенти держав обговорять питання оборонного сектора, вільної торгівлі та туризму.

Робочий візит Президента України Володимира Зеленського з дружиною в Турецьку Республіку розпочався.

Глава держави…

Опубликовано Andrij Sybiha Суббота, 10 апреля 2021 г.

Відзначимо, що напередодні візиту Зеленського з Ердоганом телефоном розмовляв з президентом Росії Володимиром Путіним. Політики говорили про боротьбу з коронавірусом та інші актуальні проблеми. Не оминули і питання Донбасу. Як і слід було очікувати, Путін звинуватив Київ у невиконанні домовленостей.

Додамо, що це не перший офіційний візит Зеленського до Туреччини. Попередній відбувся у жовтні 2020 року. Головним підсумком поїздки стало підписання президентом України та президентом Туреччини нової військової угоди між державами.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.