У Києві було чутно постріли та вибухи: з’явились фото, відео

28 червня у центрі Києва співробітники Служби безпеки України за погодженням з посольством Ізраїлю провели тактико-спеціальне антитерористичне навчання.

Як повідомляє прес-центр СБУ, під час заходу бійці спецпідрозділу СБУ "Альфа", Національної поліції "Корд" та підрозділу сил спецоперацій Збройних Сил України відпрацювали попередження терористичного акту та мінімізацію його наслідків, передає Корупція.Інфо.

 

Відповідно до завдання силовики повинні були знешкодити терористів та звільнити заручників, яких захопили у будівлі посольства.

Відзначимо, що у навчаннях також взяли участь співробітники МВС, Державної служби з надзвичайних ситуацій та регіональних підрозділів суб’єктів боротьби з тероризмом.

Також у відомстві додали, що під час проведення навчань з 07:00 до 10:00 на розі вулиці Івана Кудрі та бульвару Лесі українки було обмежено рух транспорту та пішоходів.

Разом з тим у мережі з'явилися фото та відео з місця проведення навчань: очевидці зазначають, що лунали вибухи, було чутно стрілянину з автоматичної зброї.