У Києві на Академмістечку поліцейські затримали двох п’яних інспекторів міліції

У Святошинському районі Києва співробітники патрульної служби затримали двох п’яних інспекторів міліції.

"Під час патрулювання до екіпажу звернулися перехожі, що бачили, як в одній з автівок у Святошинському районі Києва двоє чоловіків розпивали спиртні напої, відтак на дорозі може з’явитися п’яний водій", – розповіли патрульні на своїй сторінці у Facebook, передає Корупція Інфо

Поліцейські встигли зупинити вказане авто, коли воно вже почало рухатися проспектом Академіка Палладіна.

"Водій з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння поводився агресивно, по-хамськи, документів не надавав, освідування на драгері проходити відмовлявся. Тим часом до авто підійшов інший чоловік, його попросили не заважати інспекторам, однак він, вхопивши сумку підозрюваного, почав втікати. Мабуть, сподівався, що відсутність документів, допоможе товаришу уникнути відповідальності. Помилився", – додали поліцейські.

Правоохоронці встигли наздогнати крадія і доставили обох чоловіків, які запевняли, що вони не знають один одного,  до Святошинського РУ. Там виявилося, що вони – інспектори цього ж райуправління.У результаті інциденту на водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (водіння у стані алкогольного сп’яніння), також йому доведеться відповідати згідно ст. 345 ККУ за заподіяння тілесних ушкоджень патрульному. На іншого підозрюваного склали відповідні матеріали згідно зі ст. 343 ККУ щодо втручання в діяльність працівника правоохоронного органу.