У Києві наречений-автохам з камінням напав на велосипедиста (ФОТО)

У Києві наречений, який поспішав купити букет для нареченої, з камінням і палицями напав на велосипедиста, який зробив йому зауваження за неправильну парковку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав сам велосипедист Андрій Гурський.

"Ось такий "херой" з дамочкою обігнав мій велосипед по тротуару, припаркувався на велодоріжці, при наявності праворуч вільних паркувальних місць, а у відповідь на зауваження, став кидати в мене каміння, потрапляючи ними в сусідні машини. Влучний такий… в метелику", – написав він.

Варто відзначити, що сам автохам і "герой паркування" в коментарях до посту вельми своєрідно спробував пояснити свою поведінку.

"Ну, напевно я теж маю право написати, як все було насправді. А то Андрюша трохи любить прикрасити. Правда? Я їду перший раз одружитися у свої 35 років.На вулиці стоїть спека неймовірна, все на нервах із-за не великого запізнення. Квіти для нареченої було заплановано купити в "Камелії" в даному будинку, біля велосипедної доріжки. Я прекрасно знаю, що там ставити машину не можна, і ніхто в звичайній ситуації цього б не зробив. Але, на жаль, запізнення підганяло по часу щоб це зробити якомога швидше, поставив як можна ближче до магазину, тим більше за 2-3 хвилини ми планували впоратися. І тут раптом з'являється Андрійко на велосипеді, який пішов на принцип і вирішив, що йому все і всіх пох.. і він об'їхати машину або не може, або не хоче, хоча це було зовсім не складно. Замість того, щоб проїхати, почав провокувати на конфлікт, діставши телефон і погрожуючи всякої …нею. До магазину так і не встиг дійти, довелося повернутися відганяти Андрійка камінням і палицями, як скажену собаку, яка на машину. Андрійко виявився рідкісним провокатором, зіпсував наш свято і збільшивши наше запізнення. Дай Бог тобі щастя й здоров'я Андрюша! Життя обов'язково тобі відплатить схожою ситуацією!", – написав він.