У Київській обл. на хабарі в 2 тис. дол. затримали державного виконавця

Державний виконавець Києво-Святошинського відділу Державної виконавчої служби вимагав 2 тис. доларів хабара за зняття арешту з майна. Хабарника затримали "на гарячому" правоохоронці. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передає Корупція.Інфо.

Згідно з повідомленням, посадовець отримував неправомірну вигоду частинами, що зафіксували оперативники Управління захисту економіки.

"Сьогодні, 22 вересня, здирника затримали у м. Вишневе на території автостоянки гіпермаркету. Саме там була призначена зустріч", – зазначається у повідомленні.

У затриманого правоохоронці вилучили 500 дол. неправомірної вигоди та витяг з державного реєстру про стан майна. "Держвиконавець загалом одержав 2 тисячі американських доларів", – підкреслюється у повідомленні.

Наразі у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюють причетність затриманого до вчинення аналогічних правопорушень та інших осіб, які також могли бути залучені до корупційної діяльності.