У Луцьку прощалися з 26-річним Героєм (ФОТО)

У Луцьку в Будинку панахиди о 10 годині розпочалося прощання з десантником Вадимом Саверським. 26-річний хлопець у п’ятницю помер на лікарняному ліжку.

Новину передає Корупція.Інфо з посиланням на VIP

Вадим Саверський проходив службу у 51-й та 14-й окремих механізованих бригадах. Хлопець повернувся додому ще у серпні минулого року. Він постраждав від серйозної контузії і довгий час лікувався. Останній місяць життя боєць провів у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни на реабілітації.

Родичі розповідають, що смерть настала раптово і шансів на виживання у хворого не було. Вадимові діагностували інсульт, та лікарі не можуть надати його остаточної причини. Удома хлопця чекала наречена, невдовзі планували весілля.

О 12.45 на алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа відбудеться громадянська панахида за померлим. Там його і поховають.

За розпорядженням першого заступника міського голови Тараса Яковлева сьогодні оголошено День жалоби. На офіційних установах буде приспущено державний прапор із чорною стрічкою і обмежено проведення розважально-концертних заходів у Луцьку.