У мене опонентів немає, я президент! Порошенко зробив гучну заяву

Порошенко заявив, що зараз він нікого не вважає своїм опонентом.

Президент України Петро Порошенко заявив, що станом на сьогодні у нього немає опонентів. Про це він заявив під час прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я не використовую імена своїх опонентів, тому що у мене опонентів немає. Я президент України. Вони поки або лідери фракцій, або громадські діячі, які проводять свою кампанію. Я їх своїми опонентами станом на зараз не вважаю", – заявив Порошенко.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Варто зазначити, що Петро Порошенко може підтримати іншого кандидата на виборах, які відбудуться в березні 2019 року. Порошенко під час прес-конференції заявив, що зараз не буде "оголошувати про початок президентської кампанії". Порошенко зазначив, що "зараз не готовий, тому що у нас немає виборчої кампанії. Якщо буде прийнято таке рішення, то це буде окремий привід".

Також, відповідаючи на питання журналістів щодо ймовірного програшу на виборах президента у 2019 році, Порошенко заявив, що сподівається на три моменти. "Я дуже довіряю українському народу. По-друге, я впевнений у відповідальному виборі. Якщо вирішу не балотуватися і буде хтось достойніший – я буду йому допомагати", – констатував він.