У Misanthropic Division спростували затримання своїх членів у “ДНР”

The head of the pro-Russian separatists government Denis Pushilin (3rd L) speaks during a news conference in the regional government building in Donetsk, eastern Ukraine April 18, 2014. Armed pro-Russian separatists in eastern Ukraine said on Friday they were not bound by an international deal ordering them to disarm and would not move out of public buildings they have seized until the Kiev government stepped down. REUTERS/Baz Ratner (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST TPX IMAGES OF THE DAY)

У незареєстрованій організації Misanthropic Division спростовують повідомлення бойовиків "ДНР" про затримання шести своїх членів у справі про вбивство Арсена Павлова ("Мотороли").

"Якщо чесно, вперше про це чую. Членів нашої організації не затримували. Швидше за все, це якась провокація", — повідомив "Громадському радіо" член організації з позивним "Берлін", який попросив не оголошувати його ім’я, передає Корупція.Інфо

Представник організації також стверджує, що члени Misanthropic Division не перебувають на непідконтрольних територіях.

Відкидає "Берлін" і причетність організації до вбивства "Мотороли". А відеоролик, де нібито члени Misanthropic Division взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика, називає фальшивим і провокативним.

Як розповів член Misanthropic Division, його організація встановила особу одного з чоловіків, що знімався в ролику —  ним виявився боєць одного з батальйонів МВС.

"На момент, коли ми знайшли його контакти та зв’язалися з ним, до нього приходили з СБУ. З питань цього провокативного відео. Він є службовцем одного з батальйонів МВС — батальйону "Чернігів". І до нього приходили з СБУ. Повністю всієї історії, як і що відбувалося, я вам не скажу", — прокоментував "Берлін".

Як повідомлялося, у суботу в терористичній організації "ДНР" заявили про затримання учасників угруповання "Misanthropic Division", представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова ("Мотороли").