У Мукачевому патрульні зловили п’яного водія-прокурора (фото)

У суботу, 12 березня, ввечері патрульні поліцейські Мукачева отримали повідомлення, що водій Daewoo керує авто в стані алкогольного сп’яніння. На перехресті вулиць Франка та Миру патрульні помітили і зупинили сірий Lanos.

Про це повідомляє Корупція Інфо з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України. 

«Водій представився працівником мукачівської прокуратури і, вказуючи на своє службове становище, хотів вплинути на хід справи. Поліцейські помітили, що керманич справді виглядає нетверезо, оскільки очі та лице червоні, а запах алкоголю досить сильний. Патрульні запропонували пройти тест на алкоголь на місці, проте водій відмовився. Під час розмови з поліцейськими періодично кудись дзвонив, напевно, намагаючись вплинути на вирішення справи», – йдеться в публікації.

Згодом, як повідомляється, водій погодився пройти тест на алкоголь в мукачівській лікарні. Результат виявився позитивним і перевищував дозволену кількість алкоголю майже у 10 разів – 1,98 проміле.

Патрульні з’ясували, що нетверезий водій справді є прокурором мукачівської прокуратури, який, за попередньою інформацією, цього дня був відповідальним. На водія склали матеріали за статтею 130 КУпАП.