“У нього рецидиви, він не витримує психічно”: Корчинська зробила скандальну заяву в адресу Барни

Поведінка політика Олега Барни лякає його колег по парламенту, розповідають журналісти ТСН.

Знову у центрі скандалу опинився депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна. У прямому ефірі Телеканалу "Рада" він накинувся на депутата від "Свободи" Юрія Левченка.

До цього у студії говорили про бюджет, і Левченко обурився, що там забагато грошей для силовиків, а Барна дорікнув "свободівцю", що той нібито не був на передовій і назвав його політичну силу "імпотентами". Левченко ж згадав ДТП з трамваєм, в який врізався начебто нетверезий Барна – і після цього депутат від БПП зіштовхнув Левченка зі стільця і повалив за декорації. Потім Барна залишив студію. "Вони розійшлися моментально, і там не було ніяких тілесних один одному пошкоджень, щоб їх там рознімати", – запевнив народний депутат Іван Савка.

Популярне: Від 200 гривень і вище: Вже з 1 грудня на українців чекає нове подорожчання

Це не перша витівка депутата з пропрезидентської фракції. Це він виносив тодішнього прем’єра Яценюка від парламентської трибуни, а пізніше 

"На х*й пішов бігом". Барна обматюкав журналіста, який присоромив його за кнопкодавство
посилав на три літери журналіста "1+1". "У барни це вже, на жаль, рецидиви постійні. Треба звертатися до спеціалістів. Тому що це відчувається, що людина не витримує психічно", – каже народний депутат Оксана Корчинська.