У Росії людей ховають, як собак: шокуюче відео з Пітера

У мережі розміщений відеоролик, на якому невідомі особи на території Нового Колпинского кладовища Петербурга виробляють поховання трупів в порушення вимог та норм законодавства про поховання та похоронну справу. Новина повідомляє Коррупція.інфо з посиланням на Обозреватель

"На кадрах видно, що в нашому місті до тіл померлих шанобливо ставляться: їхні тіла кидають на землю, труни розбивають, закопують не вречну (як це зазначено в документах), а механічним способом, в могили безобліково кидають труни з тілами і т. д. З таким підходом до поховання порядку на кладовищі бути не може. Крім того, родичі померлих не можуть бути впевнені, що в могилі лежить їхня близька людина ", – йдеться в описі до відео.

Відзначається .що такий спосіб поховання використовується в Санкт-Петербурзі за рахунок коштів міста фірмою ТОВ "Ритуал".
 

"Фірма є фактичним монополістом на території Колпинского району Санкт-Петербурга, входить в Асоціацію підприємств похоронної галузі Санкт-Петербурга Північно-Західного регіону. Уряд міста не вітає розвиток конкуренції в даній сфері", – уточнює автор ролика.


Пізніше деякі російські ЗМІ повідомили, що прокуратура Колпинского району Санкт-Петербурга проводить перевірку інформації, що надійшла від редакції програми "Надзвичайна подія" (НТВ) – про поховання мешканців міста "цинічним способом".